Vragen

Veelgestelde vragen over De Heftruckverzekering

Hoe kan het dat de premie voor “De Heftruckverzekering” een stuk lager is dan mijn huidige premie? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen ondernemers zodat iedereen profiteert van collectiviteitsvoordeel. Verder hebben wij hele goede afspraken met diverse verzekeraars. Hierdoor biedt onze verzekering een zéér uitgebreide dekking. Je heftruck en ander werkmaterieel is dus beter verzekerd, tegem een lagere premie.

Mijn heftruck is momenteel ergens anders verzekerd. Hoe moet ik deze verzekering opzeggen?
Stuur een mail naar je huidige verzekeraar of tussenpersoon en vermeld daarin het polisnummer en dat je je heftruck per eerst mogelijke datum wilt opzeggen (meestal is er één maand opzegtermijn). Vervolgens vraag je de verzekering bij ons aan met de juiste ingangsdatum. Is het je eerste heftruck verzekering? Dan kun je hem per direct bij ons verzekeren.

Hoe veel premie betaal ik voor “De Heftruckverzekering”?
De hoogte van de premie hangt af van de gewenste dekking en de waarde van de heftruck. Je premie kun je  makkelijk en snel online berekenen.

Wat zijn de voordelen van “De Heftruckverzekering”?
Onze polis heeft een zéér uitgebreide dekking, waardoor je bij schade altijd goed verzekerd bent. Zo heeft onze casco dekking een nieuwwaarde regeling van maar liefst 5 jaar, is diefstal meeverzekerd, is het eigen risico laag. Lees hier alle voorwaarden en de complete dekking van onze casco verzekering.

Ik heb liever persoonlijk contact voordat ik de verzekering afsluit. Kunnen jullie mij bellen?
Op onze website kun je makkelijk en snel online je premie berekenen en de verzekering afsluiten. Maar als je liever persoonlijk contact hebt, of wellicht een aantal vragen hebt die je aan ons wilt stellen dan zijn we bereikbaar via 0513- 410507. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Goede service, een lage premie en toen ik schade had aan mijn heftruck is dit goed opgelost. Bedankt!

K. Boes

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via